Logo

Mettes middagssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mettes middagssalat

1 stort kinakål

4 tomater

400 g skinke

2 peberfrugter

150 g mild, fed ost

10 pimientofyldte oliven

5 spsk olie

1 spsk rødvinseddike

salt og peber

¼ tsk tørret timian

Tilbehør: groft brød

*

Snit kålen fint og bland den i stor salatskål med tynde tomatbåde, terninger af skinke, strimlet peberfrugt, ost i terninger og oliven i skiver.

Rør eller ryst en marinade af olie, rødvinseddike, salt, peber og timian.

Hæld den over salaten og lad den trække ½ time.

Vend den igen ved serveringen.

Server groft, hvidt brød og smør til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her