Logo

Mexicansk chorizogryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mexicansk chorizogryde

 

Lidt tørret chorizopølse og en færdigkøbt tacosauce sætter pift på denne nemme og hurtige hverdagsret.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.

 

#

200 g hakket svinekød

1 lille løg

1 squash

50 g tørret chorizopølse

½ spsk olie

1 lille glas hot/mild tacosauce (ca. 2 dl)

1 dl bouillon

1 tsk oregano

salt og peber

evt. persille

 

Tilbehør:

kogte ris og/eller groft brød

*

 

Pil løget, og hak det fint.

Vask squashen, og skær den i terninger.

Skær pølsen i strimler.

Varm olien i en gryde, og svits løg, squash, pølse og kød, til kødet har skiftet farve.

Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.

Lad retten simre ved svag varme i ca. 5 min.

Smag til med salt og peber, og server med kogte ris og/eller groft brød.

Pynt evt. med persille.

 

TIPS: Du kan også bruge retten som fyld til tortillaer.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her