Dej:    
25 g  gær    
2 dl  lunkent vand    
2 spsk  olie    
½ tsk  salt    
5 dl  pizzamel    
   
Fyld:    
1 ½ dl  tomatpuré    
½ reven løg    
150 g  kogt hakket skinke   
8 skiver Stegte baconstykker  
1 tsk  stødt oregano 
evt. pizzakryderier
 
Dejen blandes og hæver ca. 15 min. hvorefter den rulles ud til en firkant.
Bland tomatpuré med revet løg og smør blandingen over dejen. 
Læg skinke på, drys knuste baconstykker og krydderi over og rul dejen sammen til en tyk pølse, der skæres i 12-16 skiver. 
Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve 20 min., før de bages øverst i ovnen ved 200°C i ca. 15 min. 
  
Tips: Dette er et alternativ til folk med mælkeallergi, som gerne vil have noget lækkert i madpakken.