Dej: 
4 dl lunkent vand 
15 g gær 
2 spsk  olivenolie 
1 ½ tsk  salt 
ca. 650 g pizzamel 
 
Fyld: 
1 ½ dl tomatpuré 
50 g grofthakket peperoni 
100 g kogt røget skinke i strimler 
150 g friskrevet mozzarella 
1 æg 
1 dl ricotta ost 
4 spsk  friskreven parmesan 
2 spsk  friskhakket basilikum 
 
sammenpisket æg 
oregano
  
Rør gæren ud i vandet. 
Tilsæt olie, salt og hvedemel og ælt til dejen er smidig. 
Stilles til hævning 1 time. 
Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til 1 cm tykke runde plader.
Bland alle ingredienser til fyldet og fordel det på dejstykkerne. 
Fold siderne ind og rul dejen sammen og læg dem på en bageplade. 
Pensl med æg og drys med oregano. 
Bages ca. 20 min. ved 200°C midt i ovnen.