
 
Denne
kinesisk inspirerede kyllingeret er uden mængdeangivelser, så du bestemmer selv
hvor meget af hvert, du vil bruge. Fx 150 g kylling pr person. 
 
#
kylling
i mindre stykker 
marinade (soya eller sød thailandsk chilisauce) 
frisk ingefær 
syltede ingefær 
risnudler 
sesamolie 
soya, den japanske 
ristede peanuts 
olie 
iceberg salat
lime
i skiver
*
 
Kyllingestykkerne
lægges i en marinade i ca. 30 min. 
Så
steges de i olie i en wok/pande, tilsæt hakket frisk ingefær og tag dem af. 
Lad
kyllingen køle af. Det er en kold salat. 
 
Risnudlerne
lægges ned i meget varm olie i wok, de svulmer op på få sekunder og tages
hurtigt af ilden. Lav dem af et par gange. 
 
På et
fad lægges først en bund af salatblade i mindre stykker. 
Du
hakker lidt syltet ingefær og drysser over og hælder lidt af siruppen fra de
syltede ingefær over. 
Så
lægger du risnudlerne på. 
Læg
kyllingestykkerne ovenpå. 
Drys
nu godt med sesamolie, lidt soyasauce (japansk) og strø peanuts henover hele
retten.