Logo

Confiteret tun med citrongeranium

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skær den fine tun i kilostykker og læg dem i vakuumposer med clementinpulver, blandede krydderier og oliven samt krydderur­ter og lidt hasselnøddeolie - men intet salt.
Vakuumer poserne og bag dem ved 45 ºC i damp i ovnen i 1½ time.
Tunen bliver helt rosa og confiteret, men ikke tør og trevlet, som man kender det.
Pynt med citrongeranium og et drys piment d'espelette.
Sidstnævnte vokser i et område i Baskerlandet, der også er kendt for relativt søde vine.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her