Logo

Confiteret tun med citrongeranium

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Skær den fine tun i kilostykker og læg dem i vakuumposer med clementinpulver, blandede krydderier og oliven samt krydderur­ter og lidt hasselnøddeolie - men intet salt.
Vakuumer poserne og bag dem ved 45 ºC i damp i ovnen i 1½ time.
Tunen bliver helt rosa og confiteret, men ikke tør og trevlet, som man kender det.
Pynt med citrongeranium og et drys piment d'espelette.
Sidstnævnte vokser i et område i Baskerlandet, der også er kendt for relativt søde vine.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her