
 
De grønne linser fra
Puy skal ikke udblødes og er derfor nemme og hurtige at tilberede. 
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
300 g laksefilet 
1 tsk olie 
125 g Puy-linser 
2 porrer
(fintsnittede) 
1 usprøjtet citron 
25 g smør 
1-2 tsk dijonsennep 
1 bdt purløg
(fintklippet) 
2 stilke frisk
estragon (fintklippet) 
salt og peber 
*
 
Kog linserne i ½
liter vand ca. 20 min. 
Steg porrer og
fintrevet citronskal bløde i en gryde med smør. 
Vend de afdryppede linser
i og smag til med sennep, citronsaft, salt og peber. 
Krydr laksen med
salt og peber og steg den på en pande med olie ca. 4 min. på hver side. 
Vend krydderurter i
linserne og anret med laksen. 
 
madABC.dk er alletiders kogebog med nemme madopskrifter og Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...