Logo

Æbleflæsk med rosenkål og tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbleflæsk med rosenkål og tranebær

 

Prøv at lave julens æbleflæsk med rosenkål og let bitre tranebær. Nyd evt. rester af æbleflæsk på et stykke rugbrød næste dag.

Arbejdstid: ca. 30 min. Stegetid: ca. 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen

 

#

250-300 g svinebryst/flæsk (½ cm tykke skiver)

salt

1 løg

2-3 kviste frisk timian (eller ½ tsk tørret)

friskkværnet peber

1 stort madæble

250 g rå rosenkål

2 spsk friske eller soltørrede tranebær

Tilbehør:

evt. groft brød

*

 

DUP kød skiverne tørre med køkkenrulle.

Varm panden godt op.

Læg skiverne på panden og brun dem i ca. 1 min. på hver side.

Skru ned til middelvarme, og steg dem sprøde.

Vend jævnligt.

Tag flæsket af panden, og drys med salt.

 

Pil løget, skær det i skiver, og steg dem klare i resten af fedtet.

Krydr med timian, salt og peber.

Vask og udkern æblet, og skær dem i skiver eller både.

Rens rosenkålene, og snit dem fint.

Vend æbler, rosenkål og tranebær sammen med løgene, og steg det hele mørt.

Læg det stegte flæsk oven på æble-løg-kål blandingen.

Server evt. med brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her