Logo

Æggefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
squash, broccoli eller blomkål
margarine
6 æg
1 stort løg
3 tomater
4 ½ dl mælk
2 spsk hvedemel
Venø steaks, kalkun- eller skinkeschnitzler i strimler
rød, grøn eller gul peberfrugt
diverse krydderier efter smag
revet ost

Skær squashen i skiver og læg dem i bunden af et smurt fad.
Kalkunstrimler og løg svitses på en pande, hvorefter det kommes over squashen.
Skær tomaterne i skiver og læg dem over kødet.
Pisk æg, mælk, hvedemel, salt og peber samt eventuelle krydderier god sammen.
Læg nu strimler af peberfrugt over tomatskiverne og hæld derefter æggemassen over. Stilles midt i en 225°C varm ovn i ca. 30 minutter.
De sidste 10 minutter med ost på.
Når æggemassen er stivnet er retten færdig.
Kan serveres med flûtes og salat til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?