Logo

Æggekage i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggekage i ovn

1 pakke maskinskåret røget bacon

150 g hvedemel

salt

8 dl mælk

5 æg

purløg masser af

Tilbehør: blandet råkostsalat, rugbrød

*

Klip baconskiverne over på tværs og rist dem på tør pande.

Læg dem i ovnpande eller ildfast fad og dryp noget af fedtstoffet over.

Bland hvedemel og salt og rør mælken i lidt efter lidt.

Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt for hvert.

Hæld dejen over baconskiverne og stil fadet ind i en 225°C varm ovn i 35-40 minutter.

Server retten straks med masser af purløg drysset over og råkostsalat og rugbrød til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kylling, fennikel og jordbærLet, anderledes og spændende aftensmad. Kødet bliver ekstra saftigt, når du marinerer det...
• Hornfisk i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti bologneseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romfromage med syltede kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os