Logo

Æggepie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggepie

 

Lav en dejlig æggepie:

Tænd for ovnen (220 °C) og stil en bageplade midt i.

Foer en 19 cm form eller ovnfast, flad skål med udrullet butterdej (½ pk).

Rør 40 g reven ost med 200 g flødeost, lidt reven muskatnød samt salt og peber.

Fordel oste massen i formen og lav 3 eller 4 fordybninger.

Slå et æg ud i hvert hul.

Læg stykker af bacon mellem æggene.

Drys med 1 top spsk hakket mynte.

Stil formen på den varme bageplade.

Bag æggepien 40 min.

Serveres lun med salat.

 

Æggepie

 

Alternativt kan Æggepie laves i portionsforme.

 

Æggepie

Du kan også dække pien med butterdej (resten af pakken).

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her