Logo

Æggepie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggepie

 

Lav en dejlig æggepie:

Tænd for ovnen (220 °C) og stil en bageplade midt i.

Foer en 19 cm form eller ovnfast, flad skål med udrullet butterdej (½ pk).

Rør 40 g reven ost med 200 g flødeost, lidt reven muskatnød samt salt og peber.

Fordel oste massen i formen og lav 3 eller 4 fordybninger.

Slå et æg ud i hvert hul.

Læg stykker af bacon mellem æggene.

Drys med 1 top spsk hakket mynte.

Stil formen på den varme bageplade.

Bag æggepien 40 min.

Serveres lun med salat.

 

Æggepie

 

Alternativt kan Æggepie laves i portionsforme.

 

Æggepie

Du kan også dække pien med butterdej (resten af pakken).

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med gedeost og frisk mynteOmelette au broccio eller på dansk omelet med gedeost og mynte har en fyldig og smeltende...
• Frokostæg med baconNoget med æg? Prøv engang kartoffelfad med æg eller som her Frokostæg med bacon
• Omelet med grønsagsfyldHer er en portionsomelet med grønsagsfyld. Med æg og lidt andre råvarer er det ganske let...
• KærnemælkskoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os