Logo

Ærtegryde, frisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En moderne klassiker: Med citrongræs og basilikum sker der et grønt mirakel med denne gryderet

En moderne klassiker: Med citrongræs og basilikum sker der et grønt mirakel med denne gryderet

7½ dl grønsagsbouillon

1 stængel citrongræs, knust (eller skallen af 1 økologisk citron i strimler).

100 g gulerødder

100 g knoldselleri

100 g porre

100 g hamburgerryg

200 g ærter, friske eller dybfrosne

3-4 spsk kartoffelmospulver

salt, peber

1 spsk hakket basilikum

*

A. Grønsagsbouillon bringes i kog med 1 knust stængel citrongræs (eller skallen af 1 økologisk citron i strimler).

B. Gulerødder, knoldselleri og porre skæres i 1 cm store terninger.

De kommes i bouillonen og koger 8 minutter.

C. Hamburgerryg skæres i terninger, tilsættes sammen med ærter og koges 3-4 min.

D. Suppen jævnes under omrøring med 3-4 spsk kartoffelmospulver.

Der krydres med salt, peber og 1 spsk hakket basilikum.

Pr. portion, 33 g protein, 6 g fedt. 23 g kulh. = 286 kcal -1200 kJ
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?