Logo

Ærtemos med stegt flæsk anno 1766

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ærtemos med stegt flæsk anno 1766 

Nem, lækker, hurtig og sund ærtemos med stegte flæsketern - populær siden 1766 og stadig lige velsmagende. Du skulle prøve...

Til 2 personer. Sværhedsgrad: Let.

 

# Ingredienser

500 gram flækkede gule ærter

1 liter vand

350 gram stribet flæsk

100 gram smør

salt efter behov

 

* Tilberedning

De gule ærter sættes over i koldt vand og bringes i kog under låg i cirka 45 minutter.

Flæsket skæres i tern og steges på en pande.

De kogte ærter moses gennem et dørslag eller blendes (da vi nu engang er i det 21. århundrede).

Smørret vendes i grøden, som smages til med salt.

Ærterne anrettes på et dybt fad og drysses med de stegte flæsketern.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ærtesuppe med fennikel og ristede kammuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønærtesuppe - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ærtesuppe med fennikel og ristede kammuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ToscapærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!