Logo

Ølben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 revelsben af 150 gram
1 mørk øl
1 laurbærblad
hel peper
salt
timian
1 bouillonterning
1/2 l. vand

Revelsbenene strøes med rigeligt salt og trækker et par timer.
De kommes i en gryde med en mørk øl, en bouillonterning, laurbærblad, hel peper og timian.
Benene koges til de er møre.
Herefter steges de brune i smør på en pande.
Ølben kan serveres med brunede kartofler og grønlangkål.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farseret kaninEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Paprikagryde med skinkekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Forårsslaw og frikadeller med tranebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Champagnesorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os