Logo

Ølbraiseret svineskank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 svineskanke á ca. 1200 g
4 Gammel Carlsberg
1 porre
½ selleri
2 løg
2 gulerødder
Saft og skal fra 1 appelsin
5 cm. kanelbark
40 g ingefær
6 kardemommerø
1 dl maltsirup
eddike
Maizena

Rids skankene hele vejen rundt i sværen med en skarp kniv.
Gnid salt, sirup og peber ind i kødet og lad det trække en times tid.
Bland øllet med kanel, ingefær, kardemomme, samt appelsinskal- og saft. Mariner kødet i 24-48 timer. Vend undervejs.
Skær grønsagerne groft ud.
Kom skankene og grønsagerne og marinaden i en gryde, kog op og skum grundigt.
Braiser kødet 3-4 timer til det er helt mørt i gryden eller endnu bedre i ovnen ved 150ºC.
Sigt skyen fra grønsagerne og kog den ind til 5-6 dl, smag til med salt, peber og indkogt eddike.
Jævn evt. saucen let med Maizena.
Skær sværen og fedtet bort.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?