Logo

Ørred i aluminiumsfolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fede fisk som fx. makrel, sild og havørred er særlig velegnede til trækuls- eller ovngrill.
Du bør anvende en fiskerist - husk grilltiden afhænger af fiskens størrelse!
Vend fisken ofte og regn med ca. 10 min. som tommelfingeregel. 

250 g ørred pr. pers.
Hakket persille.
Tomat.
Olie.
Salt og peber 

Filetér fisken og læg stykkerne på et stykke aluminiumsfolie smurt med olie.
Fisken drysses med salt, peber, hakket persille og en skive tomat lægges over.
Fisken pakkes omhyggeligt ind (navnlig i enderne) og lægges på risten.
Pakkerne vendes efter 10-12 minutter og steges endnu 10 minutter.
Prøv om fisken er mør - og servér foliepakken med brandvarme flûtes.
Som tilbehør grøn salat.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?