Logo

Torskerogns-schnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er sikkert den lækreste torskerogn du nogensinde har smagt…

1 stort stykke (eller 1 stor ds) torskerogn

citronsaft

3 spsk tomatpuré

1 bdt klippet dild eller purløg

1 tsk reven citronskal af usprøjtet frugt

2 æg

5 spsk rasp

salt og peber

smør eller margarine

Tilbehør: majs, brasede kartofler og citronbåde

*

Skær rognen i 1 cm tykke skiver og dryp dem med lidt citronsaft.

Rør tomatpureen op med dild eller purløg samt citronskal og bred det på rognskiverne.

Læg dem sammen 2 og 2 og vend dem først i sammenpiskede æg og derpå i rasp, der er blandet med salt og pe­ber.

Lad dem hvile 5-10 minutter og steg dem gyldenbrune i smør eller margarine på panden.

Server kogt majs, brasede kartofler og ci­tronbåde til.

Madopskrift billede

Ja, sådan plejer du at nyde din rogn, ik'. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her