Logo

Torskerognrand - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 10 min. - alm. gryde: 30 min.

# Ingredienser

400 g torskerogn
2 æg
2 ½ dl fløde
40 g smør, smeltet
saft af ½ citron
salt, peber

* Tilberedning

Skyl torskerognen, drys med lidt salt og pak den i alufolie eller kom den i kogepose.
Læg den på risten i gryden.
Hæld vand i gryden.
Trykkog 10-15 minutter - afkøl hurtigt.
Fjern hinderne og mos rognen med en gaffel.
Rør den med æg, fløde og smeltet smør.
Tilsæt citronsaft, salt og peber.
Hæld massen i en velsmurt rand form og dæk med alufolie
(klip eller prik et hul i midten).
Anbring randen på risten i gryden.
Hæld 1-2 dl vand i gryden.
Trykkog ca. 10 minutter - afkøl langsomt.
Vend randen ud på et fad og server den varm med stuvet spinat eller kold med samme fyld som foreslået til Fiskefarsrand i trykkoger.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?