Logo

Aborre i rød karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Aborre lavet med asiatiske inspiration

100 g palmehjerter (fra dåse)
1 gul peberfrugt
3 forårsløg
20 g frisk ingefær
3 fed hvidløg
400 g aborrefilet
2 1/2 tsk Maizena
salt
3 spsk risvin
6 spsk mosede tomater (fra glas el. karton)
1 spsk brun sukker
2 spsk riseddike
1 spsk soyasauce
4 spsk jordnøddeolie

Lad palmehjerterne dryppe af i en sigte og skær dem i skiver.

Skær peberfrugten over på langs og fjern kerner og hinder.

Skyl de halve peberfrugter og skær dem i tynde strimler.

Rens forårsløgene, skyl dem og skær dem i ringe.

Skræl ingefæren, pil hvidløgsfeddene og hak begge fint.

Skær fiskefileterne i strimler.

Rør 2 tsk Maizena ud i 1 spsk vand, salt og 1 spsk risvin.

Lad fiskestykkerne marinere heri i 10 minutter.

Rør de mosede tomater, sukker, eddike og 2 spsk risvin op med 4 spsk vand, 1/2 tsk Maizena og soyasauce.

Opvarm olien i wokken, lad de marinerede fiskestykker dryppe af og steg dem gyldne.

Tag dem op og hold dem varme.

Svits peberfrugt, løg, ingefær og hvidløg i 4 minutter.

Tilsæt palmehjerter og sauce og lad det simre i 2 minutter. Bland fiskestykkerne i.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med ricottaost og gorgonzolaHvis du ikke er til kød, eller elsker smeltet ost, så prøv denne pizza med to slags ost i...
• Grillede koteletter og salat med jordbær og ostHer er mad fra grillen med vidunderlige friske grønsager. Desserten er en salat med...
• Rodfrugtspaghetti med kødsauceMasser af rodfrugter og grønsager erstatter den sædvanlige pasta til kødsaucen sundt og...
• Pocherede pærer med vaniljecreme og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os