Logo

Airsju

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g røget bacon
500 g skinkesmåkød
1 spsk smør
6 kartofler
1 snittet lille hvidkål
4 gulerødder
smør
 
Kødet skæres i stykker og svitses i smørret.
Der tilsættes 1 1/2 dl vand.
Hvidkålen snittes.
Kartofler og gulerødder skæres i skiver og kommes med hvidkålen i kødet.
Retten koger ved svag varme i en times tid.
Der krydres ikke med salt, da kødet naturligt salter retten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiserede andelår og hjerter i syrlig kål med rodurterHvis du vil prøve en lækker opskrift en kold vinterdag så prøv denne lækre opskrift med...
• Marinerede sauté skiver med jordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk med karsecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med grønne tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!