Logo

Agnello alla romana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

30 g smør
4 dobbelte lammekoteletter
Salt og peber
1 løg
2 auberginer
2 spsk tomatpuré
karry
1 1/2 dl lammebouillon
150 g ærter
12 artiskokbunde fra dåse

Drys koteletterne på begge sider med salt og peber og steg dem i smør på en pande 4 minutter på hver side.

Tag koteletterne af varmen. Pil løget og skær det i kvarte.

Rens auberginerne flæk dem og skær dem i tern.

Svits løgene i resten af smørret, tilsæt auberginer og tomatpure.

Drys med salt og peber og lidt karry.

Hæld bouillon ved og lad det hele snurre ved svag varme i 15 minuttre.

Tilsæt ærterne efter 5 minutter og efter 10 minuttter artiskokbundene som er skåret i kvarte.

Læg grønsager og kød i et dybt fad og server retten med grøn salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratinerede rødspættefileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribsglaserede revelsbenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsager lynstegte med karryDu kan sagtens bruge denne ret som en vegetarisk hovedret. Servér ris eller couscous til...
• Dampede bananer med bananlikørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os