Logo

Amagergryde - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

350 g svinesmåkød (i tern)

1/2z kg skrællede, skivede kartofler

1 bdt skivede gulerødder

fedtstof til bruning

salt og peber

3 dl bouillon

1 lille blomkålshoved, delt i buketter

300 g ærter

1 bdt hakket persille

 

Brun kødterningerne i fedtstof i en gryde.

Kom kartofler og gulerøddder i og drys med salt og peber.

Hæld bouillonen ved.

Lad det snurre under låg i 40 minutter.

Kom blomkålsbuketterne i og lad det få endnu 5 minutter.

Bland ærterne i til sidst og smag til.

Server retten med et godt drys hakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lys stroganoff med rabarberstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Canneloni med vegetarisk fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbradbøffer med sveskekompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!