Logo

Andebryst med græskar og rød karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Andebryst med græskar og rød karry

 

Prøv at spise and på en helt ny måde. Her har vi stegt andestykker sammen med græskar, broccoli og peberfrugt og krydret dem med en spicy thai karry. Mon ikke, at der er andebryst på tilbud i januar?

Arbejdstid: 1 time. Stege/kogetid: 40 min. 4 personer

 

#

2 andebryster (ca. 500 g i alt)

1 hokkaido-græskar (ca. 1 kg)

2 røde peberfrugter

400 g broccoli

4-6 tsk rød thai karrypasta

1 dåse kokosmælk

1 limefrugt

2 tsk sukker

salt

Tilbehør: kogte jasminris (beregn 1 dl rå ris pr person)

*

 

Skær andebrysterne i store terninger, ca. 8 stykker af hvert bryst.

Læg andestykkerne på en pande med skindsiden nedad og varm op, til fedtet begynder at smelte, og skindet bruner.

Vend kødet og brun det på alle sider.

Læg andekødet på en tallerken.

Skær skrællen af græskaret, fjern kernerne i midten og skær græskarkødet i stykker på 2x2 cm.

Steg græskarrene i andefedtet på panden ved middelhøj varme i ca. 10 min.

Rør ofte, så de ikke bliver for mørke.

Skær peberfrugterne i terninger på 2x2 cm, og del broccolien i buketter i samme størrelse som græskarrene.

Bland broccoli og peberfrugter med græskarrene og steg dem med endnu 5 min.

Tilsæt rød karrypasta og kokosmælk og kog op.

 

Tilsæt andekødet og varm det godt igennem i saucen.

Smag til med limesaft, sukker, salt og evt. mere karrypasta, hvis du kan lide saucen stærkere.

Server med kogte jasminris.

 

TIPS: Rød thai karrypasta købes i breve, glas eller dåser, evt. under navnet "currypaste".

Du finder karryen i den asiatiske afdeling i vel assorterede supermarkeder eller i asiatiske special-butikker.

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Andelår med æbler, løg og sveskerSteg andelårene i en stegepose, så saft og kraft bevares og saucen får en intens smag af...
• Grydestegt moskusandAnden bliver rigtig god og saftig så opskriften kan varmt anbefales frem for at stege...
• Klassisk andestegJulemiddagen er for de fleste en familiefest og en aften med mange traditioner. Her er den...
• RisklatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os