Logo

Andebryst med epice og hestebønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andebryst med epice og hestebønner

Brug direkte grillning

 

2 kg hestebønner

100 g smør

havsalt

2 kviste mynte, hakkede

2 andebryster a 350 g

1 dl epice-olie, se opskrift

 

 

Bælg bønnerne og pil den yderste hinde af.

Kog bønnerne i ½ dl vand i 2 minutter og tilsæt smør, salt og hakket mynte.

Rids andebrystets skind og pensl det med epice-olie.

Grill det forsigtigt i 8-10 minutter med skindet nedad under grilllåg.

Bliv ved at pensle med olien under stegningen.

Brug forstøveren, hvis fedtet giver stikflammer.

Lad brystet trække 10 minutter inden servering,

Anret bønnerne under andebrystet.

Retten vil være skøn med kantareller, se opskrift.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 6.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her