Logo

Andebryst med cremet urtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 andebryster
lidt smør

Sauce:
1 gulerod
1/2 løg
100 g champignoner
1 glas hvidvin
1 tsk konc. tomatpuré
1 dl piskefløde
salt
peber

Brun andebrystet på skindsiden.

Steg brystet 8-10 minutter på hver side.

Tag andebrystet op, dæk det til og lad det trække i 10-15 minutter.
Sauce:
grønsagerne rengøres, finthakkes og sauteres på panden i et par min.  Kom hvidvinen og tomatpuréen på og lad det koge langsomt ind til godt det halve, hvorefter fløden piskes i.

Lad saucen koge til den er jævnet og smag til med salt og peber.

Ved serveringen skæres andebrystet i tynge skiver på skrå.

Server fx. pillede aspargeskartofler eller råstegte kartofler til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kina, kalv og karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Torskeret i tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os