Logo

Auberginer med kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Auberginer med kødsauce

 

En opskrift med bagte auberginer, serveret med kødsauce og reven ost.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 minutter

#

1 portion kødsauce (se opskrift)

2 auberginer

2 spsk olie

2-3 æg

salt og peber fra kværn

1 spsk maizenamel

2½ dl bouillon

4 spsk reven ost

*

1. Skær auberginerne i skiver, der steges gyldne i olie på en pande.

2. Læg skiverne lagvis med kødsaucen i et smurt, ovnfast fad.

3. Pisk æg, salt og peber, maizenamel og bouillon sammen og hæld blandingen i fadet.

Drys med osten.

4. Sæt retten i ovnen ved 200 °C i 20 min.

5. Retten serveres i fadet.

Tilbehør er en grøn salat og groft brød.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indianergryde med bønnerIndianergryde kan også laves med råt, hakket kød i stedet for kødsaucen. Tilsæt ekstra...
• Fyldte rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indianergryde med bønnerIndianergryde kan også laves med råt, hakket kød i stedet for kødsaucen. Tilsæt ekstra...
• Chokoladebudding - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os