Logo

Avocado med bagte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 modne avocado
Saften af 1 citron
1 rød peber
1 rødløg
Lidt cayennepeber
Lidt fintrevet peberrod
8 store bagekartofler
½ dl jomfru olivenolie

Kartoflerne skrubbes, urenheder fjernes og de vendes i olien.
Kommes i et ovnfast fad og bages i ovnen ved 200°C i ca. 1 time, til de er møre.
Rødløg og peberfrugt renses og skæres i små tern.
Avocadoen moses med en gaffel og blandes med citronsaft, peber, løg og cayennepeber.
De bagte kartofler halveres på langs og serveres med avocadomosen og pyntes evt. med lidt revet peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her