Logo

August-gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

August-gryde

400 g magert svinesmåkød

1½ spsk hvedemel

1 spsk karry

salt

smør eller margarine

6 gulerødder

1 lille blomkål

500 g voksbønner

klippet persille

*

Skær kødet i små terninger og ryst det i en plasticpose med hvedemel, karry og salt.

Brun kødet i smør eller margarine og spæd med så meget kogende vand, at det står godt og vel halvt op om det.

Læg låg over og lad retten småsnurre ca. 30 minutter.

Tilsæt de skrabede gulerødder og lad det snurre videre i 10 minutter.

Kom blomkålsbuketter og halverede bønner i gryden, og lad retten stå for ret svag varme, til alt er mørt - 10-15 minutter.

Smag eventuelt til med mere salt og drys med klippet persille eller parmesan ost.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mexikansk farsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dolmer med baconDomer er oprideligt stammende fra Mellemøsten. Her er retten dog mere dansk i det den...
• Oksekødstagine med olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!