Logo

Bøf a la mode

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Personer

1 1/2 kg tyksteg
2 dl rødvin
8 små løg
250 g gulerødder i tern
1 stort løg
2 hele nelliker
1 laurbærblad
50 g margarine
4 skiver bacon
1/2 tsk allehånde
1/4 tsk peber
1/2 tsk timian
1/4 liter suppe
2-3 spsk hvedemel
kulør

Kødstykket marineres 1 døgn i rødvin tilsat små, pillede løg, gulerødder og et stort løg, hvori stikkes hele nelliker og laurbærblad. Kødstykket tages op, tørres og brunes hurtigt i margarine på alle sider. Det lægges i et ovnfast fad. Bacon eller spækskiver vendes i en blanding af allehånde, peber og timian og lægges på kødet. Løg og gulerødder lægges rundt om. Marinaden koges med suppen og hældes ved. Tungt, tætsluttende låg lægges over. Retten stilles i ovn ved 165° i 1 1/2 time. Kødet tages op, skæres ud og lægges på fad med løg og gulerødder rundt om. Skyen koges ind over stærk varme, jævnes og smages til. Kulør kan tilsættes.
Tilbehør:
Kartoffelmos og grøn salat
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GyrosGyros sandwich fra Grækenland, med kød, løg, tomat, pommes frites og tzatziki sauce rullet...
• Schweizer høne i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsdampet stenbiderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske PandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!