Logo

Bækørred á la meuniére

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bækørreder á ca 200 g
3 spsk hvedemel
salt
peber
½ citron
2-3 bdt persille
100 g smør

Rens ørrederne, det ser flot ud at lade hovedet sidde på, men det er en smagssag. Vend fiskene i salt- og peberblandet hvedemel og ryst dem fri for overflødigt hvedemel. Smelt godt halvdelen af smørret på panden, vent til det er bruset af og er blevet gyldent, læg fiskene på, der skal være god plads, og steg dem ca 5 min på hver side. Øs dem af og til over med stegesmørret, de skal være gyldne og sprøde på begge sider. Anbring dem straks på et varmt fad, dryp med citronsaft og drys rigeligt hakket persille over. Smelt det resterende smør gyldent på panden, hæld det over fisken og servér straks.

Tips: Citronbåde og hvide kartofler, helst en fast pillekartoffel, klæ'r fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her