Logo

Bønne- moussaka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønne- moussaka

1 stor ds hvide bønner i tomatsauce

1 ds flåede tomater

1 tsk tørret basilikum

peber

400 g hakket oksekød

3 æg

1½ spsk hvedemel

Tilbehør: groft brød

*

Læg halvdelen af de hvide bønner i tomatsauce i smurt, ildfast fad og anbring de afdryppede tomater over.

Drys med basilikum og peber og læg kødet i fadet.

Rør resten af bønnerne sammen med ca. halvdelen af væden fra tomaterne og hæld det over.

Pisk æggene med hvedemelet og hæld det øverst.

Bag retten i ca. 45 minutter ved 225°C - og server groft brød til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?