Logo

Bønne- moussaka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønne- moussaka

1 stor ds hvide bønner i tomatsauce

1 ds flåede tomater

1 tsk tørret basilikum

peber

400 g hakket oksekød

3 æg

1½ spsk hvedemel

Tilbehør: groft brød

*

Læg halvdelen af de hvide bønner i tomatsauce i smurt, ildfast fad og anbring de afdryppede tomater over.

Drys med basilikum og peber og læg kødet i fadet.

Rør resten af bønnerne sammen med ca. halvdelen af væden fra tomaterne og hæld det over.

Pisk æggene med hvedemelet og hæld det øverst.

Bag retten i ca. 45 minutter ved 225°C - og server groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her