Logo

Bønnegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bønnegryde

 

Bønner og fløde er godt fyld i en resteret.

Til 4 personer Tilberedningstid: 30 minutter

#

2 løg

20 g smør

3 dl bouillon af terning

250 g frosne, grønne bønner

400 g rester af stegt kød

4-6 modne tomater

1 spsk maizenamel

2 dl piskefløde

salt og peber fra kværn

1 spsk hakket persille

*

1. Pil løgene og skær dem i ringe, der svitses i smør i en stor gryde.

2. Tilsæt bouillon og bring det i kog.

Skær bønnerne en gang over og kog dem møre i bouillon (5-8 min.).

3. Skær kødet i terninger, der kommes i gryden.

4. Hæld tomaterne over med kogende vand.

Flå dem, skær dem i kvarte og læg dem i gryden.

5. Rør maizenamelet ud i kold fløde.

Hæld det i retten, der koger til saucen jævner.

6. Smag til og drys med 1 spsk hakket persille lige inden serveringen.

Lun flûte eller hjemmebagt brød går fint til.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksekødssuppe med kød- og melbollerRygende varm og fyldig oksekødssuppe passer til en råkold vinterdag. Før i tiden var suppe...
• Rødbedesuppe med oksekødEn varm og dejligt mættende vintersuppe med en flot rød farve
• Marinerede højrebskoteletterHøjrebskoteletter er en dyr, men dejlig lækkerbisken. Husk at snitte fedtkanten, så kødet...
• Farmors creme caramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os