Logo

Baconbøffer med grønsagsmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En klassisk bøf med bacon, der er enkel og hurtig at lave. Her har retten grøntsagsmos som tilbehør.

 

500 g hakket oksekød
6 skiver bacon

Grønsagsmos:
600 g kartofler
250 g gulerødder
250 g pastinak eller persillerod
25 g smør

Form kødet til 6 aflange bøffer og vikl en skive bacon om hver bøf.
Læg bøfferne på en varm pande med baconsammenføjningen nedad og drys med lidt salt og peber.
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side.

Grønsagsmos:
Skræl grønsagerne og kog dem meget møre på ca. ½ time i usaltet vand. Hæld kogevandet fra, men gem 1 ½ dl i gryden.
Pisk grønsagerne igennem med håndpisker og rør smørret i.
Smag mosen til med salt og peber og server den til bøfferne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammesteg med sauterede kartofler, pastinakmousse og persillerodssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bulgur med karrysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Minestrone - italiensk grønsagssuppe i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KrumkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!