Logo

Baltilammegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En lammegryde inspireret af det pakistanske køkken, der er perfekt til en kold vinteraften. Hvis man ikke er så meget til lam kan andre kødtyper også bruges.

 

 

1 squash i ca 1 cm tykke skiver
olie til stegning
500 g hakket lammekød
1 bk. cherrytomater
4 cm. ingefær, revet
3 fed hvidløg, knust
3 dl lamme- eller oksebouillon

Krydderi:
1/2 tsk kanel
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk st. nellike
2-3 laurbærblade, smuldrede
1/2-1 tsk spidskommen
1/2-1 tsk chili

Bland krydderierne til krydderblandingen.
Steg squashskiverne lysebrune i olie.
Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderiblanding.
Svitses 1-2 minutter.
Tilsæt bouillon og koger 20-30 minutter.
Tilsæt squash og tomater og varm igennem.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanin i skyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinemørbrad med morkler - diabetikeren fin opskrift til en middag med vennerne - Spis noget godt i aften
• Kroens Ungarsk GullaschEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med jordbærpuré 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os