Logo

Bambuskylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asiatisk inspireret kyllingeret med bambusskud, soya og risvin. Retten serveres i et bambusrør og med kinesiske ris til. Velbekomme.

 

 

1 fersk kylling ca. 1300 g
100 g champignon
100 g bambusskud
100 g soya
50 g sukker
50 g risvin
20 g hakket porrer og ingefær.
æggehvide af 2 æg
kartoffelmel
hvedemel

Kødet skæres fra kyllingen og skæres i små firkantede stykker.
Hvedemel og lidt salt og peber blandes sammen.
Kyllingestykkerne vendes i æggehviden og melblandingen.
Herefter steges stykkerne i olie (friture) på ca. 175°C i et par minutter.
Champignonerne skæres i kvarte og frituresteges sammen med bambuskødet på samme måde som kyllingestykkerne.
Herefter steges kylling, champignon og bambuskød på panden i lidt olie sammen med soya sauce, risvin, hakket porrer og ingefær, salt og peber.
Lad det simre i i ca. 5 minutter.
Derefter jævnes med lidt kartoffelmel og vand.
Det hele lægges i et bambusrør og sættes i ovnen ved ca. 175°C i omkring 30 minutter, eller indtil man kan dufte bambussen.
Retten serveres i bambusrøret med kinesiske ris.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?