Logo

Bambusskud med lucernespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bambusskud er sprøde og med en nøddeagtig smag. De er udbredt i det asiatiske køkken. Herhjemme forhandles bambusskud ofte på dåse. Udover bambus er der også hoisinsauce lucernespirer og rejepasta.

 

 

500 g bambusskud

røde og grønne peber­frugter, 2 af hver

1 kvist koriander

4 spsk vegetabilsk olie

100 g lucernespirer

1 spsk rejepasta

2 spsk hoisinsauce

 

Skær bambusskuddene i skiver på skrå, skyl peberfrugterne, gør dem i stand, udkern dem, og skær dem i strimler.

Skyl korianderen, slyng den tør, pluk bladene af og snit dem fint.

Varm olien op i wokken.

Svits hurtigt strimler af peberfrugt heri og til­sæt så bambusskuddene.

Tilsæt rejepasta og hoisinsauce, bland det hele, og steg videre.

Vend til sidst lucernespirerne i, sauter dem et øjeblik, og server drys­set med korianderblade.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm salat med skinkebitesSkinkebites er tykke strimler kød, skåret af den reelle del af en skinkeklump. De skal kun...
• Kyllingefilet i ovnenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• And som i Peking En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage, bagt En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os