Logo

Bankeflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bankeflæsk minder meget om retten bankekød, der bruges, som navnet antyder, dog flæsk i denne ret, samt kærnemælk. Server gerne retten med kogte kartofler og grønne bønner samt pyntet med persille.

 

750 g stribet flæsk
50 g hvedemel
25 g smør
5 dl kærnemælk eller sur fløde
Evt. kulør
Salt og peber
Persille
Tilbehør: Kogte kartofler, grønne bønner
 
Flæsket skæres i skiver, som bankes flade.
Skiverne vendes i hvedemel og brunes i smør i en gryde.
Derefter tilsæt­tes kærnemælk og retten koger i 45 min.
Tilsæt evt. lidt kulør og smag saucen til med salt og peber.
Pynt med persille og server med kogte kartofler og bønner.
 
Tips: Anven­delsen af kærnemælk vil sikkert få saucen til at skille, men sådan skal det åbenbart være.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OksekødsgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fedtfattig lasagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med løgsugo 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mississipi Mud PieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os