Logo

Bankekød i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bankekød er en klassisk dansk ret, her lavet i stegeso. Når man laver mad i en stegeso, skal der kun tilsættes en minimal mægde væske idet væsken ikke fordamper, og samtidig holder kødet sin smag.

 

 

700 g skært oksekød
hvedemel
50 g smør
1 løg
4 dl bouillon
2 laurbærblade
4 peberkorn
kulør
 
Skær kødet i skiver, vend det i hvedemel tilsat salt og peber.
Brun det i fedtstof på en pande og læg det i den gennemfugtede stegeso.
Kom grofthakkede løg ved.
Tilsæt peberkorn og læg laurbærblade øverst.
Hæld bouillon ved.
Steg bankekødet i ca. 1 1/2 time ved 220ºC.
Fjern laurbærbladene og smag saucen til.
Jævn med lidt hvedemel og farv saucen med kulør.
Serveres med kartoffelmos.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porrer og skinke i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet kalveculotteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødfisk grillet i folieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære tarte tatin med lakrids-pæreparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os