Logo

Bedesteg med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En bedesteg er en steg af kødet fra en kastreret vædder. Her laves det på bedekølle med rosmarin, hvidløg og hvidvin. Lav eventuelt stegen i bradebade med kartofler som på billedet.

 

4 personer

 

1 bedekølle
2 tsk rosmarin
4 fed hvidløg
1 1/2 dl olie
1 tsk salt
1/2 tsk peber
5 dl hvidvin

 
Bedekøllen aftørres, de 4 hvidløgsfed renses, halveres og de stikkes i kødet med en urtekniv.
Olie, salt, peber og rosmarin røres sammen og køllen pensles med marinaden. Den stilles i en 200ºC varm ovn i 1 1/2 time og vendes af og til.
Den sidste halve time hældes hvidvin over lidt efter lidt.
Når kødet er mørt koges lagen fra bradepanden ind og passeres igennem en sigte og der laves en god sauce af lagen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pølse-kålgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegt laks med brøndkarsecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinsmarineret svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæresorbet, NinasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os