Logo

Bekri meze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bekri meze er en ret der stammer fra Grækenland oprindeligt. Kødet skal marineres natten over, så det er en ret, der tager noget tid at lave, men den smager så også dejligt.

 

1 kg oksekød skåret i terninger
3 hele allehånde (bachari)
2 rødløg hakket
3 dl oliven olie
1 laurbærblad
1 tsk almindelig sennep
1 stykke kanel 
2 fed hvidløg hakket
3 dl rødvin
5 frisk tomater, hakket
1 spsk tomatpasta
salt og peber
 
Bland vin, sennep, halvdelen af olie og alle krydderierne godt sammen.
Læg kødet i en skål eller plastikpose og hæld marinaden over, dæk skålen med film og stil det køligt natten over.
 
Næste hverdag:
Varm det sidste olie og sauter lidt løg og hvidløg.
Tilføj kød og marinade, og rør til det er gyldent.
Tilføj tomat og 2 kopper vand.
Læg låg på og småkog 3-4 timer til alt vand er absorberet.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Savoykål med kalkunfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hotte kåldolmereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spid med kartofler, majs og oksekødNye kartofler er perfekte at stege på grillen sammen med kød og grøn- sager eller...
• Russiske KvarkkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os