Logo

Berberieandesteg med tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne opskrift på berberiand -andebryst- med tilbehør i form af kartofler, rødkål og broccoli. Berberiæder opdrættes oftest i Frankrig og er et lækket stykke kød, der er nemt at stege.

 

 

2 Personer

1 berberieandebryst
5 hele nelliker
1 laurbærblad
Salt og peber efter smag
500 g store kartofler
1-2 æbler
75 g bløde svesker
¼ rødkål (ca. ½ kg)
½ dl balsamico
½ dl ribssaft
250 g broccoli

Rids skindet på kryds og tværs og brun andebrystet på en varm pande - skindsiden først. Gem fedtet.
Læg anden i et lille ovnfast fad, stik krydderier ned i rillerne i skindet og drys med salt og peber.
Steg kødet færdigt i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min.

Lad det hvile 10 min, inden det skæres for.
Skræl kartofler og æbler og skær dem i både.
Steg kartoflerne på en varm pande med lidt andefedt ca. 5 min.

Tilsæt ælberne, snittede svesker, salt og peber.

Læg det i et ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.
Snit rødkålden groft og sautér den i en smule andefedt.

Tilsæt eddike og ribssaft, vend rundt og lad kålen simre under låg i ca. 25 min.

Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Skær andbrystet i tynde skiver og anret med kartoffer, rødkål og kogt broccoli.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?