Logo

Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Biksemad med pølser og svampe - det her er den gode opskrift

 

Vi har brugt pølser til biksemaden, men hvis der er rester fra lørdagens lammekølle, er de oplagt at bruge her.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 15-20 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g svampe (champignon eller vilde)

1 spsk olie eller smør

1 løg (finthakket)

evt. 1 fed hvidløg (finthakket)

500 g kogte kartofler

250-300 g kødfulde pølser og/eller en rest kød (i skiver eller tern)  

1 bdt forårsløg (fintsnittet)

salt og peber

Tilbehør: groft brød og evt. spejlæg

*

 

Skær de rensede svampe i passende stykker og brun dem på en pande med fedtstof.

Krydr med salt og peber og tilsæt løg og evt. hvidløg.

Steg under omrøring et par min og tilsæt pølser og kartofler.

Steg under omrøring til kartoflerne er gyldne og pølserne gennemvarme.

Smag til med salt og peber, drys med forårsløg og server med groft brød og evt. spejlæg.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillstegte pølser med peberfrugt og squashPrøv at marinere pølser og grønsager, inden de grillsteges. Vi har rørt en marinade af...
• Mini-hotdogsSmå hotdogs til små fingre! Her er hjemmebagte pølsebrød i miniformat, som ungerne vil...
• Brunkål med kålpølseKålpølser indeholder slet ikke kål, men navnet kommer af, at man skulle have ekstra gode...
• Æbler med flødecreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os