Logo

Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til

 

Lidt sødere udgave af den gode, gamle biksemad. Derfor tilsætter vi en god chili, som kan balancere de bløde, søde kartofler. 4 Personer. 30 min.


# Ingredienser:

2 rødløg

2 porrer

olie

800 g kogt eller stegt kylling

4 søde kartofler

4 æg

1 mild rød chili

1 spsk fint revet frisk ingefær

*

Sådan gør du:

1. Skær løg og porrer i mindre stykker, og steg dem bløde i olie.  

2. Skær kød i tern, og svits det med.

3. Skær kartoflerne i tern, og lad dem blive gennemvarme på panden.

4. På en anden pande steger/spejler du æggene.

5. Server kartofler og æg samlet med et drys snittet chili, salt og peber.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Helstegt kylling med krydderurter og pastasalatKylling bliver ekstra saftig, når den steges hel på ben, og ovnstegt kylling med sprødt...
• Pastaret med kylling og baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingeburger Asian styleDet er så lækkert med en saftig kyllingeburger fyldt med smag og enkle, men gode råvarer -...
• Engelsk plumbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os