Logo

Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til

 

Lidt sødere udgave af den gode, gamle biksemad. Derfor tilsætter vi en god chili, som kan balancere de bløde, søde kartofler. 4 Personer. 30 min.


# Ingredienser:

2 rødløg

2 porrer

olie

800 g kogt eller stegt kylling

4 søde kartofler

4 æg

1 mild rød chili

1 spsk fint revet frisk ingefær

*

Sådan gør du:

1. Skær løg og porrer i mindre stykker, og steg dem bløde i olie.  

2. Skær kød i tern, og svits det med.

3. Skær kartoflerne i tern, og lad dem blive gennemvarme på panden.

4. På en anden pande steger/spejler du æggene.

5. Server kartofler og æg samlet med et drys snittet chili, salt og peber.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dampet kylling med slikporrerPrøv denne fine anretning med dampede porrer og kyllingebryst et godt alternativ til al...
• Kylling TandooriDet indiske krydderi er perfekt til tandoori-kylling. Her får du opskriften på...
• Kyllingefrikassé med rodfrugterEn frikassé koges normalt på en hel høne eller et stykke kalvekød. Her er en nemmere...
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os