
 
4 mellemstore blækspruttekroppe 
800 g broccoli 
120 g champignoner 
2 fed hvidløg 
2-3 spsk solsikkeolie 
2 spsk østerssauce 
2 spsk fiskesauce 
½ tsk stødt koriander sukker 
*
 
Skyl blækspruttekroppene grundigt og dup dem tørre. 
Skær dem først op på den ene side og bred dem ud med indersiden opad. 
Rids blæksprutten i ruder på 2 mm. 
Skær så blæksprutterne i 5 cm store stykker. 
Skyl og gør broccolien i stand, del den i buketter. 
Skræl stokken, og skær den i små stykker. 
Rengør champignonerne, gnid dem med køkkenrulle, og skær dem i kvarter. 
Pil, og hak hvidløgsfeddene fint. 
Varm olien op i wokken, og brun blækspruttestykkerne kraftigt heri i 2 min. 
Tag dem op, kom så hvidløg, broccoli og champignoner i og svits dem. 
Kom til sidst blækspruttestykkerne tilbage i wokken og smag det hele til med østers- og fiskesauce, koriander og lidt sukker.