Logo

Blisbuk med pærer og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blisbuk er en slags antilope, der hører hjemme i Sydafrika. Her serveres steaks af blisbuk med pærer og koriander. En meget speciel ret, hvis du vil imponere dine gæster.

 

 

4 blisbuksteaks
olivenolie til stegning
2 kartofler
1 løg
1 gulerod
2 dl bouillon
1 kvist timian og merian
50 g smør
hakket koriander
3 pærer
saft fra 1/2 citron
1 spsk honning
50 g nødder
salt
peber

Skær grønsagerne i store stykker og vend dem i smørret, det må ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og krydderurter og lad det hele simre ca. 30 min. Tag timian og merian op igen. Si massen gennem en fin sigte eller blend den og smag til med peber, salt og koriander.

Skær de skrællede pærer i tern og lad dem simre i honningen. Tilsæt citronsaft og kom de hakkede nødderne i pærekompotten.

Steg steakene i olivenolie 2-3 min. på hver side. Anret saucen på en varm tallerken. Læg steakene ovenpå og pynt med korianderblade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanin i urtesauce med nudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinemørbrad med morkler - diabetikeren fin opskrift til en middag med vennerne - Spis noget godt i aften
• Krogryde med paprikaflødesauceHver kro sin gryde, men prøv selv at tilberede en lækker krogryde til søndagsmiddagen
• Hvid chokolademousse med jordbærpuré 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!