Logo

Blisbuk med pærer og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blisbuk er en slags antilope, der hører hjemme i Sydafrika. Her serveres steaks af blisbuk med pærer og koriander. En meget speciel ret, hvis du vil imponere dine gæster.

 

 

4 blisbuksteaks
olivenolie til stegning
2 kartofler
1 løg
1 gulerod
2 dl bouillon
1 kvist timian og merian
50 g smør
hakket koriander
3 pærer
saft fra ½ citron
1 spsk honning
50 g nødder
salt
peber

Skær grønsagerne i store stykker og vend dem i smørret, det må ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og krydderurter og lad det hele simre ca. 30 min. Tag timian og merian op igen. Si massen gennem en fin sigte eller blend den og smag til med peber, salt og koriander.

Skær de skrællede pærer i tern og lad dem simre i honningen. Tilsæt citronsaft og kom de hakkede nødderne i pærekompotten.

Steg steakene i olivenolie 2-3 min. på hver side. Anret saucen på en varm tallerken. Læg steakene ovenpå og pynt med korianderblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her