Logo

Blesbuksteak med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blesbukken er en slags antilope, der er udbredt i Sydafrika. I denne opskrift laves Blesbukstreaks med æbler og farin. Server gerne gratineret kartoffel-sellerimos til retten.

 

4 blesbuksteaks
2 madæbler
20 g brun farin
25 g smør
olivenolie
1 spsk citronsaft
lidt brun rom
salt, peber
 
Skræl æblerne og skær dem i skiver.
Drys sukker over dem og damp dem forsigtig i smørret.
Hold æblerne varme mens steakene steges i olie ca. 3-4 minutter på hver
side og krydres med salt og peber.
Tag steakene af panden og lad dem trække.
Kog panden af med citron og rom.
Hæld lidt stegesky på tallerkenerne.
Læg en steak på og læg æbleskiverne ved siden af.


Tilbehør: Server gratineret kartoffel-sellerimos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her