Logo

Blesbuksteak med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blesbukken er en slags antilope, der er udbredt i Sydafrika. I denne opskrift laves Blesbukstreaks med æbler og farin. Server gerne gratineret kartoffel-sellerimos til retten.

 

4 blesbuksteaks
2 madæbler
20 g brun farin
25 g smør
olivenolie
1 spsk citronsaft
lidt brun rom
salt, peber
 
Skræl æblerne og skær dem i skiver.
Drys sukker over dem og damp dem forsigtig i smørret.
Hold æblerne varme mens steakene steges i olie ca. 3-4 minutter på hver
side og krydres med salt og peber.
Tag steakene af panden og lad dem trække.
Kog panden af med citron og rom.
Hæld lidt stegesky på tallerkenerne.
Læg en steak på og læg æbleskiverne ved siden af.


Tilbehør: Server gratineret kartoffel-sellerimos til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk kaningrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kylling i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvetværreb i hvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grund-gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os