Logo

Blomkål, polsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkål på polsk maner laves her med et hårdkogt æg, persille og smuldret franskbrød. Retten er let at lave og smager dejligt. Kan bruges som selvstændig hovedret eller som tilbehør. Velbekomme.

 

300 g blomkål
½ tsk margarine
1 hårdkogt æg
½ bundt fint hakket persille
1 skive franskbrød
 
Rens og kog blomkålen i let saltet vand, til den er næsten mør.
Lad den løbe godt af.
Brun fedtstoffet på en pande.
Tilsæt det hakkede æg, persillen og det smuldrede brød.
Hæld blandingen over kålen og server.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?