Logo

Blomkål som i Milano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkål som i Milano laves  blandt andet med smør, parmasan og løg. Retten er let at lave og smager dejligt. Kan bruges som vegetarisk hovedret eller som tilbehør.

 

1 blomkålshoved
5 spsk smør
1 lille løg
hakket bredbladet persille
reven Parmesan
salt

Trim kålhovedet og læg det nogle minutter i koldt saltvand før det med rodsiden opad lempes ned i en kasserolle med kogende saltvand.
Dræn kålhovedet, når den tykke stængel er på nippet til at blive blød. Afkøl kålen og pluk den i buketter.
Smelt halvdelen af smørret i en kasserolle og tilføj løget i skiver og persillen.
Fortsæt til løget er ved at blive gennemsigtigt.
Hæld smør og løg i en ovnfast skål og sæt kålbuketterne i med stilkene nedad.
Drys Parmesan over.
Smelt resten af smørret og hæld det over.
Sæt i ovnen ved ca 225°C og bag i 10 - 15 minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ThaikyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling a la nicoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vinter-spareribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerfromage med appelsin og abrikosDesserten er en let ymerfromage toppet med bløde abrikoser og sprøde nødder
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os