Logo

Blomkålsfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkålsfrikadeller er et spændende fedtfattigt alternativ til aftensmaden. Retten indeholder ikke kød, dog æg, og kan serveres med hvidløgsflûtes og en grøn blandet salat.

2 personer

1 lille blomkålshoved
50 – 75 g hvedemel
evt. 1 æggeblomme
1 spsk olivenolie
1/2 løg (almindelig eller rødløg)
2 spsk frisk koriander
Urtesalt efter behag
Evt. Indisk karry og peber

Blomkålen koges uden blade på, indtil den er helt mør, ca. 20 – 25 minutter. Derefter moses den og blandes med hvedemel og evt. æggeblomme. Så tilsættes olie og fintrevet løg, fintskåret koriander og urtesalt samt evt. peber og andre krydderier, fx. en anelse indisk karry.

Dellerne formes med en ske og steges gyldne på en stegepande (medium varme) eller i ovnen (så bliver de mere fedtfattige).
Tilbehør kan være hvidløgsflûtes og blandet salat.
--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugmels panerede rødspættefileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GæstegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesampaneret kyllingbryst og krydret squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberskum - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os