Logo

Blomkålsfrittata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fritatta er en æggebaseret ret, der kunne minde om omelet. Retten stammer oprindeligt fra Italien. Her laves frittataen med blomkål, ansjosfilleter og kapers.

 

1 kg blomkål i mindre buketter
½ dl olivenolie
salt, friskkværnet peber
6 hakkede ansjosfileter i olie
6 sammenpiskede æg
2 spsk kapers


Kog blomkålsbuketter i kogende vand i 10 minutter.
Lad dem dryppe af og afkøl.
Varm olien på en pande og steg blomkål og ansjoser i 2 minutter.
Drys med salt og peber.
Bland æg og kapers, salt og peber i en skål.
Hæld blandingen over blomkålen.
Steg frittataen gylden på den ene side 5-8 minutter.
Vend ved hjælp af et fladt låg og steg den på den anden side 5-8 min.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her