Logo

Blomkålsfrittata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fritatta er en æggebaseret ret, der kunne minde om omelet. Retten stammer oprindeligt fra Italien. Her laves frittataen med blomkål, ansjosfilleter og kapers.

 

1 kg blomkål i mindre buketter
1/2 dl olivenolie
salt, friskkværnet peber
6 hakkede ansjosfileter i olie
6 sammenpiskede æg
2 spsk kapers


Kog blomkålsbuketter i kogende vand i 10 minutter.
Lad dem dryppe af og afkøl.
Varm olien på en pande og steg blomkål og ansjoser i 2 minutter.
Drys med salt og peber.
Bland æg og kapers, salt og peber i en skål.
Hæld blandingen over blomkålen.
Steg frittataen gylden på den ene side 5-8 minutter.
Vend ved hjælp af et fladt låg og steg den på den anden side 5-8 min.
Server straks.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Wokstrimler med grove grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kødfars med tomater i ovn.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Balinesisk kødgrydeDenne balinesiske gryderet kan laves på både oksekød, lam eller svin afhængigt af, hvad...
• Æbleskiver med gærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!